Tuesday, February 26, 2013

designeren av rosa nike høy topp sko

"Ikke gå tilbake, la oss slå i palasset, for noen palass, er det alltid et rolig sted, slik som i dag etter middag dagen, og så natten tidlig, har vi utkastelse, hvordan?" nike free 2 Languo hennes skulder, lys spurte med et smil, smil vokser mer en fjær bris skjemme bort mening, liker å drikke vin etter beruset forstand.

nike sko naturlig avtalt med et smil, holder sin hånd, og svarte: "Heldigvis, jeg for lenge siden i palasset mer enn en tur rundt der bortgjemt eller vet jade onde nevnt kiosker Creek side behagelig landskap, men dessverre er nær limbo, palasset til folket for å unngå uflaks, vil naturen ikke flytte rundt i paviljongen Creek, sist sett over en rad med Begonia, et tre med rosa, mer enn fersken Qingli, sammenlignet med kirsebær og mer karakterstyrke, vakker kan vi Regulus ingen slike blomsterfrø, Dere kan være en god vekker. "

Regulus Che øyenbryn, munnen et snev av lys og vann av latter, for eksempel blekk Mouzhong Xiemei av blek gå, smilte og sa: "Selv om Begonia, Regulus, men Shanglinyuan det er flere stammer av Begonia, nike norge Hvorfor Regulus? "nike skrå på ham, sa: "kort og grunne innsikt, det er høst crabapple, blomstring om høsten, buff, kjekk og hyggelig, Barry og duft, som ømhet Feelings ung kvinne Begonia vårblomster, rosa, elegante,. Rao er en slank jente, hvordan, liker, jeg prise, uansett hvor godt ikke personlig så også, kommer du sammen på høyre side. "