Friday, July 26, 2013

www.nikefreerunoutl.com nike free sko dge276

Videre vi sjelden kommer sammen,nike free run, er det en teoretisk nivå av magen, selvsagt ikke gå glipp av denne muligheten. Professor Lee sa at nå mest nødvendige utdanningsreform, er pedagogiske teorier og begreper, spesielt dagens eksamen-orientert utdanning til god utdanning og utdanning evner. Da professor Li sitert evnene til utenlandske studenter og kinesiske studentenes evne, så komme til kinesiske studenter er Gaofendineng, og spår at hvis vi ikke reform, vil Kinas teknologiske nivå vises bak frem.

Men essensen av problemet er hvordan man skal utvikle en høy kvalitet med høy evne studenter. Professor Lee kategorisk si et ord,nike free sko, reformere dagens cheap nike air max eksamen system, endrer du enkelt eksamen for omfattende studie. Vi umiddelbart imot, sier at kinesiske og utlendinger er ikke det samme, ulike verdier og kulturell bakgrunn. Kinesere å få barn er forplantningen familien linje, det kinesiske folket en levetid på kamp, ​​er til barn. Hvis du ikke teste, er det ingen måte å velge talent, selv om eksamen, noen mennesker fortsatt jukse Nongjia, så lenge det er et gap, noen i stand til å bore et hull.

Nå kansellert, men en rekke ekstra poeng og spinne fullstendig forvirring. Bare eksamener før i forhold til messen, er den eneste veien ut. Inngang ikke har Gaofendineng fenomen, men det er fortsatt scorer, hvis du ikke teste, ikke engang scorer, og noen kan bare være lav-energi, bønder og soldater, noe som gjenspeiles av universitetet. Professor Wang er i sin tur gjenstand for self-innmelding og graduate går på. nike free run 3 At dette systemet er også implementert ikke lenge. Kinesiske folk er for smart, hva som skjedde med de kinesiske folks hender, noen få år, vil det gi nike free run 3 spille ut utallige triks.

相关的主题文章: